GÜMÜŞHANE / KELKİT - Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu

Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No17 Kelkit/GÜMÜŞHANE
Vizyon
İstiyoruzki okulumuz, Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Çağdaş bireylerin yetiştiği, Karşılıklı saygı ile her türlü görüşü dinleyen ve tartışan, Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilen, İnsanları yetiştirildiği okul olsun...
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlşarına uygun, Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı, gelişen çağa ayak uydurabilen, öz güveni yüksek ve sorumluluk sahibi insan hak ve özgürlüklerine saygı duyan, demokrasiyi benimsemiş, insanları seven bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2012 SBS´de mezun öğrencilerimizden Mustafa ÇAĞAN tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan almıştır. 2 öğrencimiz Fen Lisesi, 2 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 5 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 5 öğrencimizde diğer meslek liselerine yerleşmiştir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :