Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu
CUMHURİYET MAH. MAARİF SK. MUSTAFA MARUF ŞAHIN ORTAOKULU BLOK NO 4 KELKİT / GÜMÜŞHANE

VİZYON

İstiyoruzki okulumuz, Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Çağdaş bireylerin yetiştiği, Karşılıklı saygı ile her türlü görüşü dinleyen ve tartışan, Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilen, İnsanları yetiştirildiği okul olsun...

MİSYON

Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlşarına uygun, Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı, gelişen çağa ayak uydurabilen, öz güveni yüksek ve sorumluluk sahibi insan hak ve özgürlüklerine saygı duyan, demokrasiyi benimsemiş, insanları seven bireyler olarak yetiştirmek.

İl Uzaklık: 54 km

İlçe Merkezi